Campingplaatsen in Côtes d'Armor in Penvénan

Uw kampeerplaats in de Côtes d'Armor

Met onze camping Côtes d'Armor zijn er 40 plaatsen beschikbaar, allemaal vlak, van 50 tot 200m² voor tenten, caravans of campers, perfect afgebakend door hagen, met bomen en schaduw. Sommige plaatsen hebben uitzicht op zee.

90% van de staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit, ook is het beter om een Europese stekker en een verlengsnoer van ongeveer 15 meter te hebben. Wifi toegankelijk.

Sanitaire voorzieningen, een leegloopstation en watervulling in de buurt van de standplaatsen.

Voor een kort verblijf zijn 2 Trigano Canada Treck tenten op het terras beschikbaar en zijn uitgerust met 2 individuele bedden met matrassen, dekbedden en dekens. Bovendien worden ze voor uw comfort voorzien van elektriciteit. Te huur per nacht of per week.

Koelkastverhuur voor de tijd van uw verblijf en gasplancha zijn beschikbaar voor uw maaltijden met familie of vrienden, uitlenen van ijspakketten.

Om veiligheidsredenen accepteert de camping Hauts de Port Blanc geen minderjarigen die niet door hun ouders worden begeleid, noch groepen van meer dan 4 jongeren onder de 25 jaar.

Voor het respect van iedereen wordt gevraagd om na 23.00 uur zo min mogelijk lawaai te maken. Voor uw comfort is er in juli en augustus 's nachts een voogd aanwezig.
De camping is geschikt voor personen met beperkte mobiliteit (PMR).

!!! Aankomst tussen 14u00 en 19u00 en vertrek vóór 12u00. !!!
Bij late aankomst tot 20u00 vragen we u te verwittigen of uw aankomst uit te stellen tot de volgende ochtend.