Perros-Guirec, 7 eilanden

Op 15 km van de camping bevindt zich de stad Perros-Guirec met zijn grote stranden, zijn winkels, zijn haven en zijn casino. Dit charmante en chique oord is de draaischijf van een van de meest toeristische plekken van de Côtes d'Armor.

Van hieruit kunt u de roze granietkust ontdekken, een natuurlijke site beschermd door de instantie ter bescherming van de kuststreek.
Fotoliefhebbers en wandelaars kunnen de aangeduide paden langs de kust (GR34) volgen en al zijn prachtige roze rotsen over een afstand van tientallen kilometers bewonderen.

De vierkante vuurtoren van Ploumanach en het kasteel van Costaérès zijn niet te missen bezienswaardigheden.

Kom snel deze geweldige plek met een uitzonderlijke schoonheid en tal van bezienswaardigheden bewonderen.

Vertrek in Perros-Guirec voor een boottocht naar de archipel van 7 eilanden, het koninkrijk van de zeevogels dat wordt beheerd door de vereniging ter bescherming van vogels. Hier vindt u bovendien het belangrijkste ornithologische reservaat van de Franse kust.

Het eiland Rouzic telt in de broedtijd meer dan 20.000 paren jan-van-genten maar u kunt er ook meer dan 27 andere broedvogelsoorten observeren waaronder de zeekoet, de papegaaiduiker, de pinguïn en vele andere.

Meer informatie over Perros-Guirec.