Verhuur van stacaravans in Côtes d'Armor

Boek uw huuraccommodatie in een stacaravan in Bretagne

Voor uw vakantieverblijf op de camping Côtes d'Armor, in het hart van het authentieke Bretagne, bieden wij 39 stacaravans te huur aan: Cottage, Loft Rapidhome, Pacifique...

De stacaravan is uitgerust met serviesgoed, dekbedden en kussens, maar u moet uw lakens, slopen en huishoudlinnen meenemen.
Op het terrein van de stacaravan zijn geen tenten toegestaan.
Honden en katten worden in de verhuur geaccepteerd, maar mogen in geen geval alleen in de stacaravan blijven. (categorie 1 en 2 honden zijn verboden op de camping).

Op het moment van de reservering, betaalt u een aanbetaling van 30% van het bedrag van het verblijf, het saldo moet worden betaald bij uw aankomst, zal u ook worden gevraagd voor een 250 € aanbetaling cheque.
- Bij een eventuele annulering van het verblijf blijft de betaalde aanbetaling eigendom van de camping en wordt geen restitutie verleend bij een eventueel vervroegd vertrek.
- Om veiligheidsredenen behoudt de directie van de camping zich het recht voor om de toegang te weigeren aan gezinnen die aankomen met een aantal personen dat groter is dan de capaciteit van de stacaravan.

Aankomsten zijn van 15.00 tot 19.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

Bij laattijdige aankomst, na 19:00 uur, gelieve dit telefonisch te melden of uw aankomst uit te stellen tot de volgende dag.

Sluiting van de barrière van 23 H tot 7H30 (in- en uitgang)

Reservering online of telefonisch van 9u 20 tot 00 33 7.83.47.53.83

 

Aantal kamers :

Aantal personen :

Geen verhuur die voldoet aan uw criteria