Camping voor wandelaars op de GR 34

Ontvangst van wandelaars en groepen op de Hauts de Port-Blanc camping

Veel wandelaars lopen langs de GR34 die langs de rand van de Bretonse kust loopt. Het begint in de richting van de Mont Saint-Michel en gaat tot aan de Tour-du-Parc in Morbihan. Vanaf de camping met het label Accueil Vélo kunt u deelnemen aan de Tour de Manche route, 1200 km aan groene wegen en fietsroutes tussen Bretagne, Normandië en Zuidwest-Engeland.

Camping Les Hauts de Port Blanc verwelkomt hen, alleen of in groepsverband.
Maak een stop met ons, we kunnen u zelfs met de auto ophalen in Port Blanc, want de camping ligt op 2 km van de haven en de stranden bij de ingang van de stad PENVENAN, waar u alles vindt wat u nodig heeft om uw rugzak te vullen.

U komt voor een nacht of meer? U hoeft geen tent op te zetten, we hebben tenten opgezet op een terras (Canada Treck) voor 2 personen, met elektriciteit en 2 bedden. Iets om uit te rusten om de volgende dag in vorm te zijn. Mogelijkheid om ons te vragen voor het ontbijt.

Op eenvoudig verzoek privatiseren we de kamer van de camping voor de maaltijden.

Wij werken samen met een cateraar die u graag een royale en gastronomische maaltijd aanbiedt. Hij kan u ook evenwichtige en gemakkelijk te vervoeren picknicks klaarmaken. (zie foto's)

s Ochtends kunt u samen op de kamer ontbijten, want we bereiden ook het ontbijt voor. De camping biedt u accommodatie in stacaravans met alle comfort (4/5 personen).

Het zwembad is gratis.

Voor een totale ontspanning is de SPA voor u toegankelijk op reservering voor 15€ per persoon voor een uur. (Maximaal 4 personen samen).

Kom en ontdek Plougrescant en zijn wilde kusten, Ploumanac'h en zijn roze granieten, Paimpol en het eiland Bréhat en vele andere gevarieerde landschappen.

Kaarten en Topo-Gidsen zijn verkrijgbaar bij de receptie van de camping.

Om ons te contacteren : 00 33 .83.47.53.83